„Янтра“ приема „Спартак“ (Варна) днес

Eventualniya-uspeh-sche-nablyudavat-nekoltsina-zriteli-po-tribunite
Евентуалния успех ще наблюдават неколцина зрители по трибуните
Мачът е пак в работно време

Едно от трудните домакинства за сезона предстои днес за отбора на „Янтра“. В двубой от 20-я кръг на първенството съставът ни ще приеме на стадион „Христо Ботев“ тима на „Спартак“ (Варна). „Соколите“ са на втора позиция във временното класиране с актив от 36 точки и са един от основните претенденти за влизане в efbetЛига. „Янтра“ пък е на 10-та позиция с 25 точки и мач по-малко. 
Съставът ни ще се опита да сложи крайна на неприятната домакинска серия от четири поредни мача без победа на стадион „Христо Ботев“. За съжаление обаче момчетата на Вили Вуцов няма да могат да разчитат на голяма подкрепа от трибуните, предвид факта, че мачът е в работен ден по обед – от 12:15 часа. 
В габровския тим няма контузени и наказани футболисти. Край страничната линия ще се завърне и Велислав Вуцов, който изтърпя наказание от един мач при визитата на „Беласица“ в Петрич. 
Двубоят между двата тима, игран през лятото във Варна, завърши при резултат 1:0 за спартаклии с гол на лидера при реализаторите в първенството Ахмед Ахмедов, който и днес ще тормози бранителите на „Янтра“. 
„Имаме още две домакинства, които са време за мъже. Аз казах на момчетата, че трябва в тях да докажем, че сме мъже и биткаджии, след като сме в затруднена ситуация от към резултати, но не толкова откъм игра. Надявам се сега срещу единствения отбор, който ни надигра през есента, да покажем, че може и ние да ги надиграем. Мачът ще е съвсем друг от този във Варна, подходът ни към него – също“, сподели Вили Вуцов преди срещата. 
За главен арбитър на срещата е назначен Ивайло Ненков от София. Негови асистенти на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат Иво Колев и Дарин Иванов. Ролята на четвърти рефер ще изпълнява Георги Спасов. За делегат на мача е назначен Милен Христов от Шумен, а за съдийски наблюдател – Георги Славов от град Плевен.           
Срещата ще бъде предавана директно по „Диема спорт“. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни